Maandag - Vrijdag9.00 - 18.00
+3179-2055154
KantoorThe Bridge, Jan Pietersz. Coenstraat 7, 2595 WP Den Haag
Bezoek onze sociale pagina's
HET VERHAAL VAN VERMO

Onze visie van:
Succesvol Ondernemen

Investeren in vastgoed geeft een goed rendement

Spaargeld levert vrijwel niets op. Aandelenkoersen bewegen op en neer. De waarde van beleggingspanden is stabiel en de huur stijgt met inflatie. Een stijgende huur betekent ook een stijgende waarde van het verhuurde pand

Voor rustig beleggen is investeren inĀ  vastgoed een prima alternatief. Het rendement is al snel rond de 7% of meer met overzienbare risico’s.

Alle winst die Vermo Garantiefonds maakt, wordt verdeeld onder de investeerders. Vermo Garantiefonds kent geen instapkosten en ook geen exitkosten. Vermo Garantiefonds is daarmee een unieke aanbieder van beleggingsfondsen. De initiators van Vermo Garantiefonds beleggen zelf ook mee. Wij hebben allemaal hetzelfde belang.

Vermo is een investeringsmaatschappij die is ontstaan uit de praktijk. Onze founders, de ene jaren lang ervaring binnen het notariaat. De ander een gerenommeerd Bouwondernemer. Na zelfstandig een aantal projecten te hebben gedaan en daarmee hoge rendementen behaald, was het idee geboren. We hebben bewezen hoge rendement uit vastgoedprojecten te halen. Deze ruime ervaring komt goed van pas in de huidige tijd waarin de huizen prijzen zeer bewegelijk zijn. U kunt nu mee profiteren.Vermo staat bekend om het enthousiasme in projecten, de betrokkenheid, betrouwbaarheid, no-nonsense en onafhankelijkheid.

U kunt mee investeren met Vermo Garantiefonds

Iedere investeerder bij Vermo Garantiefonds neemt deel in een uitgebreide portefeuille met meerdere panden. De winsten worden gedeeld, per jaar en/of bij de verkoop. Het risico is gespreid en het rendement zeker en stabiel.

Looptijd

Rendementsuitkering per kwartaal. De looptijd is 5 jaar.Daarna wordt de inleg uitbetaald.

vermo obligaties-ZLD
2
keuken
870_1440
bouw
badkamer

TOEGEWIJD AAN UW Beter toekomst met
Vermo Garantiefonds

Vermo Garantiefonds brengt een flink aantal beleggers bijeen om samen in goed renderend vastgoed te investeren en de revenuen ervan te verdelen.
VERMOHoofdkwartier
Uw succes met vastgoedinvesteringen en financieringsvraagstukken begint met vertrouwen. U kunt bouwen op onze expertise en discretie.
ONZE LOCATIESWaar kunt u ons vinden?
https://vermoinvest.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
NEEM CONTACT OPVermo Sociale links
Investeren in en financieren van vastgoed en bedrijven. Dat is het specialisme waarmee we onze klantrelaties toegevoegde waarde bieden.