Maandag - Vrijdag9.00 - 18.00
+3179-2055154
KantoorThe Bridge, Jan Pietersz. Coenstraat 7, 2595 WP Den Haag
Bezoek onze sociale pagina's

FAQ

Interactively procrastinate high-payoff content without backward-compatible data. Quickly cultivate optimal processes and tactical architectures. Completely iterate covalent strategic theme areas via accurate e-markets.
VIND HET JUISTE ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Wereldwijd kanalen ontwikkelen die voldoen aan standaarden voordat er schaalbare voordelen ontstaan. Verspreid snel superieure resultaten via internettoepassingen.
Solicitory
Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the line.
Business Planning
Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework.
Human Resources
Dynamically innovate resource-leveling customer service for state of the art customer service.
Strategy
Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing.
https://vermoinvest.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-faq-1.png

Wat doet
voordeel wel?

Beheer samen kant-en-klare kanalen met virtuele e-tailers. Maak objectief gebruik van schaalbare statistieken terwijl u proactieve e-services gebruikt. Maak naadloos gebruik van volledig onderzochte groeistrategieën.
In welke sectoren zijn wij gespecialiseerd?

We zijn trots op ons vermogen om snel de grondbeginselen van vrijwel elke branche of technologie te leren. Enkele van de markten die we bedienen zijn onder meer groene technologieën, medische apparatuur, biotechnologie, internet/e-commerce, telecommunicatie, afstandsonderwijs/e-learning, onroerend goed, financiële diensten, gezondheidszorg, productie, detailhandel, foodservice, consumentenproducten, media en entertainment, ruimtevaart, kunstmatige intelligentie, bedrijfssoftware, verzekeringen, energie en netwerken. Dat gezegd hebbende, zijn wij van mening dat de waarde die wij naar voren brengen niet de expertise van de sector is – die u al in overvloed bezit – maar eerder een goed begrip van wat beleggers graag zien in een potentiële kans.

Wat doen we?

Wij helpen ondernemers zich voor te bereiden op het aantrekken van kapitaal. Dit bestaat meestal uit enkele of alle van de volgende diensten:

  • Ontwikkeling businessplan
  • Ontwikkeling financiële prognoses
  • Voorbereiding pitchdeck (investeerderspresentatie)
  • Strategie ontwikkeling
  • Marktonderzoek en analyse
  • Onderzoek en analyse van concurrenten
  • Financiële analyse
  • Algemene coaching en adviesdiensten
  • Strategie voor kapitaalvorming

Houd er rekening mee dat wij onze klanten niet kunnen helpen kapitaal aan te trekken. Dit is een dienst die zwaar gereguleerd is. Over het algemeen kunnen alleen makelaars met een licentie van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) dit soort diensten legaal aanbieden. Zorg ervoor dat elke “vinder” waarmee u praat over de juiste licentie van FINRA beschikt voordat u hem of haar inhuurt.

Kunt u garanderen dat ons plan kapitaal zal aantrekken?

Natuurlijk niet. Niemand kan die garantie geven (en als iemand ooit die garantie geeft, is het een goed idee om snel weg te rennen). Een goed plan is essentieel, maar met een plan alleen kom je niet gefinancierd. Hoewel we ons best zullen doen om u te helpen bij de voorbereiding, hebben we geen controle over hoe goed u zich aan beleggers presenteert, of hoe goed u hun vragen beantwoordt. We kunnen coachen en begeleiden, maar uiteindelijk zijn het jouw zaken en moet jij de deal sluiten.

Helpt u ons geld in te zamelen?

Soms kunnen we op informele wijze kennismaken met potentiële investeerders of andere tussenpersonen. Over het algemeen kunnen alleen makelaars met een licentie van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) op legale wijze financiering regelen (zie Pas op voor vinders in onze blog). Zoek juridisch advies en zorg ervoor dat elke “vinder” waarmee u praat over de juiste licentie van FINRA beschikt voordat u hem of haar inhuurt. Als u dit niet doet, kunnen u en uw bedrijf aanzienlijk aansprakelijk worden gesteld.

Investeert u wel eens in uw klanten?

Nee, wij zijn management consultants, geen investeerders.

Hebben we een businessplan nodig?

Als u een bedrijf runt, is het waarschijnlijk veilig om ja te zeggen. Het kan zelfs zijn dat u meer dan één bedrijfsplan nodig heeft: één voor het aantrekken van kapitaal en één voor het runnen van uw bedrijf. Het eerste is een compact, gemakkelijk verteerbaar strategisch document dat is ontworpen om potentiële investeerders ervan te overtuigen de telefoon te pakken en u uit te nodigen op hun kantoor voor een eerste ontmoeting. Dit laatste is een gedetailleerder document dat dient als dagelijkse routekaart, waarin de tactieken worden beschreven die uw algemene strategie ondersteunen. Het eerste moet een aantrekkelijk document zijn dat verkoopt; Dit laatste kan een verzameling spreadsheets, lijsten, onderzoekssamenvattingen en andere documenten zijn die in een map zijn gestopt en waarnaar u regelmatig verwijst en die u regelmatig bijwerkt. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van het businessplan voor kapitaalverwerving, maar veel van de bijproducten zijn geschikt voor gebruik in het operationele businessplan.

De voordelen
van voordeel

Herintermedieer op geloofwaardige wijze backend-ideeën voor platformonafhankelijke modellen. Geïntegreerde processen voortdurend opnieuw bemiddelen via technisch verantwoord intellectueel kapitaal.
Wat maakt uw ondernemingsplannen zo bijzonder?

Het belangrijkste is dat ze werken. In een wereld waarin minder dan 1 op de 250 bedrijfsplannen ooit durfkapitaal aantrekt, zijn we blij te kunnen melden dat ongeveer de helft van onze plannen kapitaal heeft opgehaald, en dat een groot deel van de rest heeft geresulteerd in een overname of momenteel investeringsverplichtingen heeft van investeerders uit de vorige ronde. Elk plan is met de hand gemaakt om de specifieke omstandigheden van de klant te weerspiegelen, maar deelt kenmerken die beleggers aantrekkelijk vinden.

Wat maakt uw financiële projecties bijzonder?

Balansen die in evenwicht zijn. Kasstromen, resultatenrekeningen en balansen die met elkaar verbonden zijn (je zou verbaasd zijn hoeveel consultants de basis niet op orde hebben). Volledig aanname gedreven, zodat je ”wat als” analyses kunt maken. Afhankelijk van uw behoeften kunnen we veel zeer geavanceerde functies toevoegen. Lees hier meer over onze financiële projecties.

Hoe werkt het proces?

Elke situatie is uniek. Enkele vrij gebruikelijke stappen zijn echter de volgende:

  • Een eerste gesprek om uw basisbehoeften te begrijpen.
  • Beoordeel uw bestaande materialen (ontwerp van bedrijfsplannen, financiële gegevens, marktonderzoek, onderzoek van concurrenten, enz.)
  • Vervolggesprek om de details te verduidelijken en overeenstemming te bereiken over de reikwijdte en kosten van het project.
  • Verschillende gesprekken om de details beter te begrijpen, strategieën te ontwikkelen en overeenstemming te bereiken over alle belangrijke elementen van het businessplan en het financiële model.
  • Indien nodig voeren we een aanvullend onderzoek uit.
  • Stel een beleggerspresentatie op en bespreek deze met u om ervoor te zorgen dat alle partijen het eens zijn over de visie op hoog niveau.
  • Stel de samenvatting op en neem deze door om er zeker van te zijn dat alle partijen het met elkaar eens zijn.
  • Bereid een concept businessplan voor ter beoordeling.
  • Bereid een schets van het businessplan voor ter beoordeling.
  • Neem uw inkomsten- en uitgavenmodellen op in het financiële model en leg uit hoe het werkt, zodat u ‘eigenaar’ kunt worden van de financiële gegevens.
  • Rond alle taken af.
  • Coach u over de beste manier om de beleggerspresentatie te geven en hoe u vragen kunt beantwoorden.
  • Bied doorlopende ondersteuning, inclusief het zonder extra kosten kleine updates van de leveringen.

Afhankelijk van hoe we het project structureren, kunt u ervan uitgaan dat u tijdens een typische opdracht tussen de 10 en 30 uur aan het proces besteedt.

Hoe lang gaat het duren?

Voor een typische opdracht, bestaande uit een businessplan, financiële prognose en beleggerspresentatie, bedraagt ​​de typische tijd tot voltooiing 6 tot 8 weken, zoals hieronder geïllustreerd. De werkelijke tijd kan worden beïnvloed door de kwaliteit van uw bestaande materialen, het niveau van uw deelname, de complexiteit van uw markt- en bedrijfsmodel en onze huidige werklast.

Kunt u nog sneller werken?

Ja, maar het kan zijn dat we een spoedtoeslag in rekening moeten brengen. Normaal gesproken werken we op elk moment aan meerdere projecten, en spoedprojecten kunnen onze schema’s onder druk zetten of andere klanten hinderen.

Ben je het eens met alles wat ik zeg?

Alleen als je altijd gelijk hebt. Eén van onze taken is om u te helpen fouten te voorkomen. We dagen uw ideeën en aannames uit, zodat u klaar bent voor de lastige vragen wanneer u investeerders ontmoet.

https://vermoinvest.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-faq-2.png
OUR ANNOUNCEMENTS

Laatste nieuws

OUR ANNOUNCEMENTS

Laatste nieuws

Hallo wereld!
30okt
Hallo wereld!
Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!
VERMOHoofdkwartier
Uw succes met vastgoedinvesteringen en financieringsvraagstukken begint met vertrouwen. U kunt bouwen op onze expertise en discretie.
ONZE LOCATIESWaar kunt u ons vinden?
https://vermoinvest.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
NEEM CONTACT OPVermo Sociale links
Investeren in en financieren van vastgoed en bedrijven. Dat is het specialisme waarmee we onze klantrelaties toegevoegde waarde bieden.